nedjelja, 16 Juni 2024

nestasno

Muškarac je došao kući sa posla i pronašao troje svoje djece vani na dvorištu, još u pidžamama, sva blatnjava, a prazne kutije hrane i omota čokolade razbacane su po cijelom travnjaku.
Vrata ženinog auta su bila otvorena, ulazna vrata kuće također, a nigdje nije bilo ni njihovog psa.

Ušavši u kuću pronašao je još veći nered. Lampa je bila srušena, a tepih zgužvan pored jednog zida.Televizor je radio na najglasnije u dnevnoj sobi, a soba je bila zatrpana raznim igračkama.
U kuhinji sudoper je bio nakrcan prljavim suđem, hrana je bila razbacana po stolu i podu, vrata frižidera su bila otvorena, na podu je bilo razbijenog stakla a u sredini kuhinje nalazila se mala hrpa pijeska.
Brzo je krenuo na drugi sprat, preskačući preko hrpa igračaka i odjeće. Tražio je ženu sav zabrinut; možda joj se nešto dogodilo.
Iz kupatila je tekao mali potočić.
Zavirio je unutra i vidio hrpe mokrih peškira, voda je tekla iz lavaboa, a u kadi je bila prljava voda prepuna pjene. Kilometri toaletnog papira bili su razvučeni cijelim kupatilom.
Požurio je u spavaću sobu i tamo je našao ženu u pidžami kako čita knjigu.
Pogledala ga je, nasmijala mu se i pitala ga kako mu je bilo na poslu.
Gledajući je u nevjerici pitao ju je; "Što se ovdje dogodilo danas??"
Ona se opet nasmijala i rekla: "Znaš kada svaki dan dođeš živčan sa posla i izdereš se na mene, što si radila po cijeli dan?!''
On reče: "Znam!"
"E pa danas to nisam radila!" kaže ona i nastavi čitati.

Izvor: Internet

nered