petak, 29 Mart 2024


muslimaaInspirisana sama sobom... :) 

Opširnije...

ljubavvZamisli, posvađaš se sa mužem, majkom, sestrom, kćerkom, oni odu od tebe ili ti od njih, i nakon toga ti jave da si ostala bez te osobe na dunjaluku?!

Opširnije...

Allah99Zamisli, pozove te neka poznata ličnost koju mnogo voliš i cijeniš, na ručak, druženje, da provedeš vrijeme sa njom, ili neki veliki vladar, osoba do koje je ''običnim'' ljudima teško doći, kako bi te to obradovalo, usrećilo i ponosnom učinilo.

Opširnije...

ko si tiIz dana u dan sve više stječem dojam da neke sestre koje su se “pokrile”, nose hidžabe ili nikabe, ili braća koja su pustila brade i skratili svoje nogavice, misle da im je Džennet osiguran i da su svi oni kojima nedostaju ta obilježja – na nižem stepenu od njih, te da oni nisu uopće dostojni da pričaju bilo šta o islamu, pa često se desi da čujem ili pročitam ovakve izjave, kao što sam naslov glasi.

Opširnije...

gibet meso

Svaki dan, i par puta dnevno, peremo svoje zube, čistimo svoja usta od lošeg zadaha i pazimo da drugi ljudi u našem prisustvu ne osjete neugodan miris iz naših usta, a istovremeno ih uporno prljamo na najogavniji mogući način.

Opširnije...